Dip z serem Chili i kliny ziemniaczane
Przepis chili ser Dip i ziemniaki Kliny jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 24 i kosztuje 24 centów za porcję. Ta przystawka ma 36 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i podnieś kliny ziemniaczane, cebulę, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kliny Ziemniaczane Chili, 5-Składnik Powolne Kuchenka Chili Ser Dip, oraz Kliny Ziemniaczane Przyprawione Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Upiec kliny ziemniaczane zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem, w dużym rondlu, gotować mieloną wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić. Wymieszać z serem, sosem pomidorowym i chiles. Gotować na małym ogniu, aż ser topi się i mieszanina jest gorąca, często mieszając.
Podawać gorące kliny ziemniaczane z dipem serowym.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Totus Tuus Cava z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Totus Tuus Cava]()
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava pokazuje jasne aromaty brzoskwini, cytryny i skórki pomarańczowej, z odrobiną lukrecji. Wino jest skoncentrowane, przyjemne w dotyku i gęste w ustach, o sypkim, kamienistym charakterze do smaku cytrusów, owoców pestkowych i anyżu. Pokazuje bogactwo i żywotność w ustach, a jasne wykończenie jest długie.