Dip z rozmarynem i czosnkiem z białej fasoli
Rozmaryn i czosnek Dip z białej fasoli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 232 kalorie, 9g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Super Bowl. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liście rozmarynu, chipsy pita i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zupa z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą Prosciutto i grzankami Rozmarynowo-czosnkowymi, Rozmaryn-Czosnek Fasola Biała, oraz Pieczony Czosnek, Rozmaryn I Hummus Z Białej Fasoli.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na małej patelni na średnim ogniu; dodać czosnek i świeże liście rozmarynu. Gotować do tosty (1-2 protokół).
Prażony czosnek i fasolę przełożyć do robota ze świeżym sokiem z cytryny i wodą. Czysty, aż będzie gładki; w razie potrzeby skropić dodatkowym olejem przed podaniem. Jeść z 1 uncji chipsów pita. Przechowywać w lodówce Pozostałe zanurzenie w hermetycznym pojemniku do 3 dni.