Dip z rozmarynem i cytryną z białej fasoli
Dip rozmarynowo-cytrynowy z białej fasoli to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1076 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz skórkę z cytryny, koszerną sól i pieprz, rozmaryn i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Dip Cytrynowo-Rozmarynowy Z Białej Fasoli, Dip Cytrynowy Rozmaryn Biała Fasola, oraz Biała fasola i rozmaryn Hummus.
Instrukcje
Umieść fasolę, czosnek i sok z cytryny w worku robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze. Pulsuj, aż fasola zostanie grubo posiekana.
Przy włączonym silniku powoli wlewaj 1/4 szklanki oleju przez rurę zasilającą. Proces, aż mieszanina będzie gładka.
Przenieść mieszaninę fasoli do małej miseczki. Wymieszać z rozmarynem, skórką z cytryny i pozostałą 1 łyżką oleju. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podawać natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 3 dni.