Dip Z Prażoną Szalotką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pieczone szalotka Dip spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 111 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 39 centów za porcję. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser mascarpone, olej roślinny, musztardę zbożową dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczony indyk z szalotką i szałwią z sosem Szalotkowym, Pekan pieczony Dip buraczany z szałwią, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Pokrój szalotkę na pół. Na patelni z galaretką wrzucić szalotki i kolejne 2 składniki; posypać żądaną ilością soli i pieprzu.
Piec 45 do 50 minut lub aż szalotki są jasnobrązowe i skórki są zwęglone, mieszając dwa razy. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu (około 30 minut).
Usuń i wyrzuć papierowe skórki z szalotki i czosnku, a grubo posiekaj szalotkę i czosnek.
Wymieszać śmietanę i kolejne 7 składników; złożyć mieszankę szalotki.
Dodać sól i pieprz do smaku. Przykryć i schłodzić od 4 do 48 godzin. Wymieszać przed podaniem.
Dodać sól i pieprz do smaku tuż przed podaniem, w razie potrzeby.