Dip Z Pieczonych Pomidorów

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pieczone pomidor Bean Dip spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ocet balsamiczny, średnio duże pomidory, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, Sałatka z fasoli i pomidorów z sosem pieczonym z pomidorów, oraz Grillowany stek z sosem pomidorowym i pieczoną krewetką, czarną fasolą i sałatką Orzo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdy plasterek posypać czosnkiem, używając tylko połowy czosnku.
Dodać posypkę czarnego pieprzu, oregano i soli na wierzchu każdego plasterka. (Można też dodać oliwę z oliwek, ale oparłem się pokusie.)
Wstawić do piekarnika na około 30 minut, aż pomidory będą całkowicie ugotowane, ale nie będą się paliły.
Wyjąć z piekarnika do ostygnięcia (lub użyć ciepłego, a następnie schłodzić dip po przygotowaniu).
Dodać pozostały czosnek do robota kuchennego wraz z ciecierzycą, octem i pieczonymi pomidorami. Dobrze się mieszają.
Dodać liście bazylii i sól, jeśli chcesz, i ponownie zmiksować.
Podawać schłodzone z warzywami lub krakersami do zanurzenia. Również sprawia, że dobry kanapkę lub sos sałatkowy.