Dip z pieczonej czerwonej papryki
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów wegetariańskich bez glutenu i lakto ovo do swojego pudełka z przepisami, dip z pieczonej czerwonej papryki może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 83 centy za porcję otrzymasz przystawkę na 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 4 g tłuszczu i łącznie 123 kalorie . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się on na Super Bowl . Ten przepis zachwycił 10 osób. Jeśli masz pod ręką pieczoną paprykę, chrzan, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 26% wyniku , co jest raczej złym wynikiem. Podobne przepisy to Sgt Pepper & the Hungry Hearts Band: Absurdalnie łatwy dip z pieczonej czerwonej papryki , dip z pieczonej czerwonej papryki i dip z pieczonej czerwonej papryki .
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze pięć składników. Wymieszać z pieczoną czerwoną papryką.
Odetnij cienki plasterek z jednego długiego boku słodkiej czerwonej papryki; usuń nasiona. Zanurz łyżką w filiżance pieprzu.