Dip Z Pieczonego Czosnku

Dip Z Pieczonego Czosnku
Pieczony dip z fasoli czosnkowej może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z recepturami hor d ' oeuvre. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 165 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka oliwy z oliwek, cebuli, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 49 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na całkiem dobry wynik spoonacular 69%. Spróbuj Dip z białej fasoli i pieczonego czosnku, Pieczony Czosnek-Dip Z Białej Fasoli, oraz Pieczony Czosnek Dip Z Białej Fasoli podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Pozostawiając ząbki nienaruszone, Usuń zewnętrzną skórę z czosnku. Owiń główki w folię aluminiową 2 łyżkami oliwy z oliwek, rozmarynu, soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Czosnek piec około 45 minut w nagrzanym piekarniku, aż skórki zostaną łatwo usunięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
W średnim rondlu na średnim ogniu gotować i mieszać słodką cebulę z pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek, aż będzie miękka i lekko rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka CebulaSłodka Cebula
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Usuń ząbki czosnku ze skóry i umieść w blenderze lub robocie kuchennym ze słodką cebulą, granatową fasolą, kminkiem i beztłuszczową śmietaną. Sól i pieprz do smaku. Wymieszaj do pożądanej konsystencji. Przechowywać w lodówce do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowa śmietanaBeztłuszczowa śmietana
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Słodka CebulaSłodka Cebula
Fasola GranatowaFasola Granatowa
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn