Dip Z Pieczonego Czosnku

Pieczony dip z fasoli czosnkowej może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z recepturami hor d ' oeuvre. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 165 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka oliwy z oliwek, cebuli, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 49 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na całkiem dobry wynik spoonacular 69%. Spróbuj Dip z białej fasoli i pieczonego czosnku, Pieczony Czosnek-Dip Z Białej Fasoli, oraz Pieczony Czosnek Dip Z Białej Fasoli podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Pozostawiając ząbki nienaruszone, Usuń zewnętrzną skórę z czosnku. Owiń główki w folię aluminiową 2 łyżkami oliwy z oliwek, rozmarynu, soli i pieprzu.
Czosnek piec około 45 minut w nagrzanym piekarniku, aż skórki zostaną łatwo usunięte.
W średnim rondlu na średnim ogniu gotować i mieszać słodką cebulę z pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek, aż będzie miękka i lekko rumiana.
Usuń ząbki czosnku ze skóry i umieść w blenderze lub robocie kuchennym ze słodką cebulą, granatową fasolą, kminkiem i beztłuszczową śmietaną. Sól i pieprz do smaku. Wymieszaj do pożądanej konsystencji. Przechowywać w lodówce do podania.
Podawać w temperaturze pokojowej.