Dip Z Kozim Serem-Boczek
Kozi ser-bekon Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 193 kalorie, 5G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz gruszkę, pół na pół, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 56 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Podobne przepisy to Bekon! Przystawki z ogórka, koziego sera i boczku, Boczek Kandyzowany Kozi Ser Jagodowy Grillowany Ser, oraz Boczek Kozi Ser Log.
Instrukcje
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 6 do 8 minut lub do tosty i pachnące, mieszając po 3 minutach.
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, często mieszając, 10 minut lub do chrupkości.
Usunąć boczek i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1 łyżkę. kapie na patelni.
Dodać mielony czosnek do gorących kapieli, i smażyć 1 minutę.
Ubić serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładki.
Dodaj pół na pół, ubijając aż do połączenia. Wymieszać z boczkiem, czosnkiem, kozim serem i tymiankiem. Mieszamy łyżką do 4 (1-szklanki) naczyń do pieczenia lub 1 (1-qt.) naczynie do pieczenia.
Piec w 350 przez 20 minut lub do złotego i bąbelkowego.
Posypać orzechami pekan; podawać z plasterkami gruszki, tosty plastry bagietki, i różne krakersy.