Dip Z Kozim Serem-Boczek

Dip Z Kozim Serem-Boczek
Kozi ser-bekon Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 193 kalorie, 5G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz gruszkę, pół na pół, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 56 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Podobne przepisy to Bekon! Przystawki z ogórka, koziego sera i boczku, Boczek Kandyzowany Kozi Ser Jagodowy Grillowany Ser, oraz Boczek Kozi Ser Log.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 6 do 8 minut lub do tosty i pachnące, mieszając po 3 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, często mieszając, 10 minut lub do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Usunąć boczek i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1 łyżkę. kapie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać mielony czosnek do gorących kapieli, i smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
6
Ubić serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
7
Dodaj pół na pół, ubijając aż do połączenia. Wymieszać z boczkiem, czosnkiem, kozim serem i tymiankiem. Mieszamy łyżką do 4 (1-szklanki) naczyń do pieczenia lub 1 (1-qt.) naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
8
Piec w 350 przez 20 minut lub do złotego i bąbelkowego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Posypać orzechami pekan; podawać z plasterkami gruszki, tosty plastry bagietki, i różne krakersy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Do WiązaniaDo Wiązania
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
TrudnośćTwardy
Gotowe W56 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn