Dip Florentine karczoch jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 807 kalorii, 19g białka, oraz 75 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka karczocha serca, sok z cytryny, parmezan i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Spróbuj Dip Krabowy Z Karczochami, Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, oraz Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmarować naczynie do pieczenia 7x11 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
W średniej misce wymieszać Serek i majonez na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Majonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać w karczochach serca, szpinak i parmezan. Doprawić czosnkiem i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy Serca
Parmezan
Sok Z Cytryny
Szpinak
Czosnek
4
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Piec pod przykryciem przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Zdjąć pokrywę i niech naczynie piec odkryte przez 5 Więcej minut, lub do powierzchni jest lekko rumiane.