Dorsz, Karczoch i biała fasola Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 5 i kosztuje 1,62 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać granatową fasolę, ząbek czosnku, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Dip Z Karczocha Z Białej Fasoli, Hot Szpinak Karczoch Biały Bean Dip, oraz Dip Maria z białej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Czosnek i 1 łyżeczkę rozmarynu przerabiamy w maszynce, aż drobno posiekamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Dodaj oliwę z oliwek i następne 5 składników; proces aż będzie gładki, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
3
Dodać dorsza, sól i czarny pieprz; pulsować tylko do dobrze wymieszane.
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.