Dip z czarnej fasoli z chipsami Tortilla
Need a wegańskie przystawki? Dip z czarnej fasoli z chipsami Tortilla może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten przepis służy 12. Jeśli masz paprykę Jalapeno, kolendrę, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy z domowymi chipsami Tortilla, Salsa z Czarnej Fasoli-awokado z domowymi chipsami Tortilla, oraz Ciepły meksykański dip fasolowy z chipsami tortilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż, odrzucając nasiona i membrany.
Umieść połówki papryki, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia i spłaszczyć ręką. Dusić przez 5 minut lub do poczernienia.
Umieść paprykę w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny i zamknij.
Odstawić na 5 minut i obrać.
Umieść paprykę i 12 kolejnych składników (papryka przez czosnek) w robocie kuchennym i przetrzyj do uzyskania gładkiej konsystencji. Łyżka do miski i udekorować posiekaną papryką, w razie potrzeby.
Ułóż kliny tortilla w jednej warstwie na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 5 minut lub do złotego koloru.