Dip z boczku z kurczaka jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 283 kalorie, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 101 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Mieszanka karczoch serca, mleko, szpinak, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Mieszanka karczoch serca, pierś kurczaka, szpinak, boczek, majonez, ser mozzarella, ser Neufchatel, mleko, czosnek, ser szwajcarski, pieprz czarny, i pieprz cayenne w blenderze lub robocie; rozprzestrzeniać do naczynia do pieczenia.