Dip z białej fasoli z rozmarynem i szałwią

Dip z białej fasoli z rozmarynem i szałwią
Dip z białej fasoli z rozmarynem i szałwią to wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 68 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, fasola cannellini fasola, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dip z szałwii i białej fasoli, Zupa z białej fasoli, szałwii i kiełbasy, oraz Zupa z białej fasoli ze smażoną szałwią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Podawać z klinami pita.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
3
W razie potrzeby dekoruj gałązką szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn