Dip z białej fasoli i pieczonej czerwonej papryki

Dip z białej fasoli i pieczonej czerwonej papryki
Dip z białej fasoli i pieczonej czerwonej papryki może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 2 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka oliwy z oliwek, sól i pieprz, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.

Instrukcje

1
Puree wszystko w robocie kuchennym, aż gładko dodając wodę (lub więcej oliwy z oliwek), aby doprowadzić go do konsystencji, że chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia29
Magazyn