Dip z białej fasoli i pieczonego czosnku
Dip z białej fasoli i pieczonego czosnku może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 19g białka, oraz 7G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sok z cytryny, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dip Pieczony Czosnkiem - Biała Fasola, Dip Z Białej Fasoli Z Pieczonym Czosnkiem, oraz Pieczony Czosnek Biały Hummus Z Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Odciąć czubek główki czosnku.
Skrop głowę oliwą z oliwek i zawiń w folię.
Umieścić na blasze i piec do miękkości i pachnące, około 35 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Usunąć goździki i zacieru drewnianą łyżką.
Dodaj oliwę z oliwek, bazylię, miętę, fasolę, sok z cytryny oraz trochę soli i pieprzu do malaksera i pulsuj, aż będzie gładka. Aby uzyskać gładką teksturę, pozostaw maszynę na chwilę.
Podawać z warzywami i pieczonymi chipsami tortilla.