Dip z białej fasoli i kolendry z prażonymi chipsami Pita
Dip z białej fasoli i kolendry z prażonymi chipsami Pita to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, sok z limonki, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dip z białej fasoli z chipsami Pita, Dip z białej fasoli i boczkiem z chipsami z rozmarynu Pita, oraz Dip z zielonego groszku z prażonymi chipsami Pita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: Robot kuchenny
W robocie kuchennym dodać wszystkie składniki i zmiksować do gładkiej, dodając więcej oliwy z oliwek, aby poluzować dip, w razie potrzeby. Doprawić solą i pieprzem, do smaku, i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub na noc, a następnie podawać z tosty chipsy Pita.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Podziel kieszenie pita wzdłuż krawędzi, aby zrobić 2 okręgi. Pokrój ząbki czosnku na pół i natrzyj obie strony krążków pita z wyciętą stroną czosnku. Ułóż kilka połówek pita na raz i jak pizza, pokroić je na 8 klinów. Ułóż kliny na 2 blachach do pieczenia i skropić oliwą z oliwek.
Wymieszać i wrzucić kliny rękami, a następnie posypać solą i pieprzem do smaku.
Piec na złoty kolor, o 10 protokół. Aby przechowywać, ostudzić i włożyć do szczelnego pojemnika lub plastikowej torby.