Dip z awokado, mięty i jogurtu

Dip z awokado, mięty i jogurtu
Dip z awokado, mięty i jogurtu może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz awokado, sok z limonki, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Dip jogurtowo-Feta, Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, oraz Kremowy Dip Z Awokado Z Szalkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce rozgnieść awokado, jogurt, sok z limonki i sól do uzyskania kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
AwokadoAwokado
JogurtJogurt
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Złóż 3 łyżki liści mięty, skrop oliwą, a na wierzch pozostałą miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn