Dip taco
Przepis na Taco Dip można przygotować w około 25 minut . Ten przepis jest dla 26 osób i kosztuje 58 centów za porcję. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis na danie bezglutenowe i wegetariańskie laktoovo ma 230 kalorii , 5 g białka i 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga sera cheddar, serka śmietankowego, sałaty lodowej i sera Monterey Jack. Dobrze sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Jest idealny na Super Bowl . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 28% , co jest raczej złym wynikiem. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Black Bean and Peppers Taco Filling , Easy and Delicious Taco Soup i Healthy & Spicy Fish Taco Salad .
Instrukcje
W dużej misce ubij serek śmietankowy, śmietanę i chili w proszku, aż do uzyskania gładkiej masy; dodaj salsę.
Rozłóż mieszankę serka śmietankowego na dużym półmisku. Przykryj i wstaw do lodówki na 15 minut.
Jeśli chcesz, wymieszaj masę serową z sałatą, serem cheddar, serem Monterey Jack, pomidorami i oliwkami.