Dip Szwajcarski z boczkiem
Szwajcarski Dip z bekonem może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 804 kalorie. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 272 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać migdały, szalotki, ser szwajcarski, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Bacon Ranch CORN Dip, Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip, oraz Hot Swiss and Bacon Dip.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Brązowy boczek w patelni nonstick na średnim ogniu.
Odcedzić chrupiące kawałki boczku na papierowych ręcznikach.
W misce wymieszać serek śmietankowy, majonez, Dijon, Szwajcarski i szalotki z gotowanym boczkiem.
Przenieść do płytkiej małej zapiekanki lub naczynia do pieczenia i piec, aż złoty i bąbelki na brzegach, 15 do 18 protokół. Top z posiekanymi wędzonymi migdałami.
Umieść dip na talerzu i otoczyć ciepłą zapiekankę pieczywem i marchewką do zanurzenia.