Dip szpinakowy cioci Carol
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Dip szpinakowy cioci Carol może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 162 kalorie, 1G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz kasztany wodne, śmietanę, szpinak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dip szpinakowy cioci Carol, Aunt Carol ' s Purple Berry Cream Dessert Parfait, oraz Pieczony Szpinak Dip Bochenek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dip szpinakowy cioci Carol
Składnik1 opakowanie (1,4 oz) Lipton lub Knorr ' s Vegetable recipe mix1 pojemnik (16 oz.) śmietana (używam lowfat) 1 szklanka mayonnaise1 opakowanie (10 oz.) szpinak dla niemowląt, posiekany lub mrożony posiekany szpinak, rozmrożony i wyciśnięty suchy1 puszka (8 uncji) kasztany wodne, odsączone i posiekane3 zielona cebula, posiekana (opcjonalnie)
Czas Przygotowania: 10 Minut
Całkowity Czas: 2 Godziny 10 Minut
Ilość porcji: 16 porcji przystawek