Dip Sarah z pieczoną czerwoną papryką
Dip Sarah z pieczoną czerwoną papryką może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz paprykę, ocet, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do pieczenia.
Umieść paprykę na blasze do pieczenia i broil na górnej półce piekarnika, za pomocą szczypiec, aby włączyć je jak każda strona czernieje.
Poczerniałą paprykę umieścić w plastikowej torbie, luźno zawiązanej powietrzem w środku, na 15 minut.
Usunąć łodygi i obrać paprykę. Wyrzucić rdzenie i nasiona.
Paprykę pokroić w szerokie paski.
Dodaj paprykę, pasta pomidorowa, majonez, śmietana, ocet, czosnek, i pieprz cayenne w misce robota kuchennego. Puls prawie gładki, 7 lub 8 razy. Sól do smaku, w razie potrzeby.
Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.