Suszony na słońcu Dip pomidorowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 314 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, jogurt, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles.
Instrukcje
1
Umieścić połówki pomidorów w 1 cal wody w 1 1/2-quart rondel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do medium. Dusić odkryte około 5 minut lub aż woda wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
3
Pomidory i pozostałe składniki z wyjątkiem jogurtu i śmietany umieścić w blenderze lub robocie kuchennym. Przykryć i zmiksować na średniej prędkości do uzyskania gładkiej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Pomidor
Jogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Umieścić mieszaninę pomidorów w średniej szklanej lub plastikowej misce. Wymieszać z jogurtem i kwaśną śmietaną. Przykryć i przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do schłodzenia.