Dip Pieczony Ziemniaczano-Czosnkowy

Dip Pieczony Ziemniaczano-Czosnkowy
Dip pieczony ziemniaczano-czosnkowy to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 28. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka granulek bulionowych z kurczaka, serek śmietankowy, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, Pekan pieczony Dip buraczany z szałwią, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki gotować zgodnie z zaleceniami na worku. W średniej misce, umieścić ziemniaki; odstawić, aż lekko ostygnie, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
W międzyczasie, w innej średniej misce, ubić serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać śmietanę, bulion i czosnek; ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
CzosnekCzosnek
4
Tłucz ziemniaki z masherem ziemniaczanym, aż będą lekko gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
5
Dodaj do mieszaniny śmietany; ubić na średniej prędkości, aż dobrze połączone. Delikatnie wymieszać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Pietruszka-naćPietruszka-nać
6
Podawać z różnymi warzywami. Dip przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn