Dip Pieczony Ziemniaczano-Czosnkowy
Dip pieczony ziemniaczano-czosnkowy to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 28. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka granulek bulionowych z kurczaka, serek śmietankowy, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, Pekan pieczony Dip buraczany z szałwią, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki gotować zgodnie z zaleceniami na worku. W średniej misce, umieścić ziemniaki; odstawić, aż lekko ostygnie, 10 do 15 minut.
W międzyczasie, w innej średniej misce, ubić serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładki.
Dodać śmietanę, bulion i czosnek; ubić na gładką masę.
Tłucz ziemniaki z masherem ziemniaczanym, aż będą lekko gładkie.
Dodaj do mieszaniny śmietany; ubić na średniej prędkości, aż dobrze połączone. Delikatnie wymieszać natkę pietruszki.
Podawać z różnymi warzywami. Dip przechowywać w lodówce.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut przed podaniem.