Dip pieczony z czerwonej papryki i Pesto

Need a wegetariańska przystawka? Pieczona czerwona papryka i Pesto Dip może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 219 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz sos pesto z bazylii classico i spread, pieczoną paprykę, krakersy z przekąskami pszenicznymi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać pesto i połowę serka kremowego. Wymieszać połowę kwaśnej śmietany.
Łyżka pozostałego twarogu rozprowadzić w osobnej średniej misce.
Dodać paprykę; dobrze wymieszać. Wymieszać z pozostałą śmietaną. Przechowywać w lodówce zarówno dipy 2 godziny.
Łyżka zanurza się na przemian w misce do serwowania; obracać nożem.