Dip Parmezanowy Z Gorącym Karczochem

Dip Parmezanowy Z Gorącym Karczochem
Hot Karczoch parmezan Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 196 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 52 centy za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Jeśli masz parmezan, serek śmietankowy, sól i mielony pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Z łyżką wynik 13% to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczocha, oraz Dip ze szpinaku z awokado i karczocha.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać 1 1/2 szklanki parmezanu, serka śmietankowego, serc karczochów, majonezu, soli i pieprzu razem w mikserze stojaka; wlać do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy SercaKarczochy Serca
ParmezanParmezan
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MajonezMajonez
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Mikser StojącyMikser Stojący
3
Na wierzch mieszanki posypać 1 łyżką parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bąbelkowo i złotobrązowo na wierzchu, około 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn