Dip Meksykański Z Kurczaka Buffalo
Meksykański dip z kurczaka Buffalo może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Ten przepis służy 20 i kosztuje 33 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pokrojonego kurczaka z rożna, selera, serka śmietankowego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Dip Z Kurczaka Buffalo, 5-Składnikowy Dip Z Pieczonego Hummusu Z Kurczaka Buffalo, oraz Szaszłyki Meksykańskie Z Krewetkami Buffalo.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 1 1/2-ćwiartkową zapiekankę sprayem do gotowania.
Wymieszać refried fasoli i 2 łyżki taco przyprawy wymieszać w małej misce; rozprowadzić w dnie zapiekanki. W średniej misce wymieszaj ser śmietankowy, seler, dressing i ostry sos. Wymieszać z kurczakiem. Łyżka mieszanki kurczaka na refried fasoli w zapiekance.
Piec odkryte 35 minut lub do ogrzania przez.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Podawać z chipsami tortilla, paluszkami selera lub innymi warzywami lub krakersami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
![EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir]()
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.