Dip Maślano-Ser Pleśniowy
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Dip z maślanką i serem pleśniowym może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ser, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Dip Maślany Z Serem Pleśniowym, Maślanka i ser pleśniowy Slaw, oraz Maślanka-Niebieski makaron z serem.
Instrukcje
Cebulę umieścić w małej, żaroodpornej misce. Bringvinegar, cukier, sól i 1/4 szklanki wody do aboil.
Zalać cebulę; wymieszać do okrycia. Przykryć; pozostawićpickle w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Ubić maślankę, śmietanę iumieścić w średniej misce, aż będzie gładka. Ser pleśniowy Stirin.
Marynowaną cebulę odcedzić i wrzucić do Dipu. Doprawić solą i pepper.DO naprzód: może być wykonany 3 dni do przodu.Przykryć zanurzyć i przechowywać w lodówce.