Dip Kukurydziany Orzechowy

Dip Kukurydziany Orzechowy
Orzech kukurydziany Dip jest bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 349 kalorii, 7G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz kukurydzę, cebulę, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bacon Ranch CORN Dip, Dip Do Pizzy, oraz Dip Z Kurczaka Buffalo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć serek, sok z limonki, kminek, cayenne, sól i pieprz. Wymieszać kukurydzę, orzechy włoskie i cebulę. Przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
KminekKminek
CebulaCebula
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podawać z chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy TortillaChipsy Tortilla
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn