Dip jogurtowy z chrupiącymi brokułami na parze
Curry jogurt Dip z chrupiącymi brokułami na parze jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 70 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać brokuły florets, oliwa z oliwek, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dip jogurtowo-Feta, Curry Gotowane Na Parze Małże, oraz Dorsz gotowany na parze z chrupiącymi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sitko liniowe z podwójnie grubą warstwą gaznika, rozciągające się na boki; ustawione na głębokiej misce.
Dodaj jogurt do sitka. Schłodzić przez noc (płyn spłynie z jogurtu, a jogurt zgęstnieje).
Przenieść jogurt do małej miski; wyrzucić płyn.
Wymieszać olej i czosnek w małej patelni nonstick na średnim ogniu 30 sekund. Zamieszać w proszku curry.
Miksturę Curry ubić na jogurt. Doprawić solą. Schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Brokuły na parze, aż chrupiące-miękkie, o 2 protokół. Spłucz pod zimną wodą. Chill until cold.
W porcji: kalorie, 54; tłuszcz całkowity, 1 g; Tłuszcze nasycone, 0,5 g; cholesterol, 0