Dip Herbed z warzywami dla niemowląt
Herbed Dip z warzywami dziecka jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 128 kalorii, 1G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką przyprawę beau monde, śmietanę, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczone gruszki z kozim serem Herbed, Pieczone marchewki z masłem musztardowym, oraz Herbed Pot Roast z warzywami.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 8 składników w małej misce, aż dobrze wymieszane. Przykryć i schłodzić od 4 do 24 godzin.
W międzyczasie zdejmij i wyrzuć twarde końce szparagów.
Pokrój szparagi na 6-calowe kawałki, zachowując pozostałe części końcowe do innego użycia. Szparagi gotować we wrzącej wodzie, aby przykryć w dużym rondlu 1 do 2 minut lub do chrupkości-miękkości; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić. Powtórz procedurę z haricots verts.
Umieść warzywa w plastikowych torebkach z zamkiem błyskawicznym; zamknij i schłodź, aż będą gotowe do podania.
Podawać mieszankę majonezu z schłodzonymi warzywami.