Dip Gorgonzola

Dip Gorgonzola
Dip Gorgonzola wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 160 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka dla Super Bowl. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz krem, czosnek, żelatynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dip Do Pizzy, Kurczak Enchilada Dip, oraz Dip Z Kurczaka Buffalo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W maszynce umieścić niskotłuszczowy majonez, niskotłuszczową śmietanę, ser Gorgonzola, koperek, czosnek, sól i pieprz. Zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki MajonezLekki Majonez
Jasna śmietanaJasna śmietana
GorgonzolaGorgonzola
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Posypać żelatynę do mieszaniny. Pozostawić do zmiękczenia na około 5 minut. Zmiksować, aby wymieszać w żelatynie. Przykryć i schłodzić w lodówce do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn