Dip fasolowy ze szpinakiem i Cannellini

Dip fasolowy ze szpinakiem i Cannellini
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać szpinak i Cannellini Bean Dip spróbować. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 92 centów za porcję. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak dla niemowląt, oliwę z oliwek, fasolę cannelloni i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Cannellini Bean Mash W / Szpinak, Zdrowe i pyszne: Dip ze szpinakiem i fasolą Cannellini, oraz Pieczona Czerwona kabaczka kuri z fasolą Cannellini i sałatką ze szpinakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej patelni nonstick, podgrzać 1 łyżkę oleju, na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
Dodać 1/2 szpinaku i gotować przez 2 minuty, aż zwiędnie. Powtórzyć z pozostałym szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4
Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia na kilka minut.
5
Pozostałą oliwę z oliwek, mieszankę szpinaku, fasolę cannelloni, sok z cytryny, ocet balsamiczny, sól i pieprz umieść w misce robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
CannelloniCannelloni
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Mieszaj, aż mieszanina będzie gładka.
7
Przełożyć do małej miseczki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Podawać z endywiami, crostini lub chipsami pita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy PitaChipsy Pita
CrostiniCrostini
EndiveEndive
TrudnośćNormalny
Gotowe W11 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn