Dip dyniowy z karmelem
Dip dyniowy z karmelem to wegetariański przystawka lakto-owo -owo. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 5 g tłuszczu i łącznie 166 kalorii . Ten przepis jest dla 20 osób i kosztuje 45 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka dyni, mielonej gałki muszkatołowej, cukru pudru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu Super Bowl . Jest on sponsorowany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 10 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 35% , co nie jest zbyt spektakularne. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również: Ciasto jabłkowe z dynią i karmelem , Tartaletki czekoladowo-karmelowe i Batony migdałowo-czekoladowo-karmelowe .
Instrukcje
W małej misce ubij serek śmietankowy i cukier puder na gładką masę. Stopniowo dodawaj dynię, polewę karmelową, śmietanę, cynamon i gałkę muszkatołową, ubijając do uzyskania gładkiej masy.
Podawać z wafelkami waniliowymi lub patyczkami z herbatników graham. Resztki przechowywać w lodówce.