Dip Dyniowy, Parmezan I Szałwia
Przepis Dynia, parmezan i szałwia Dip jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 14g białka, oraz 16G tłuszczu. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jest idealny do Super Bowl. Jeśli masz dodatkowy parmezan, dynię, szałwię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Kremowy makaron dyniowy z parmezanem i szałwią, Pekan pieczony Dip buraczany z szałwią, oraz Parmezan-szałwia pieczony indyk z sosem szałwiowym dla podobnych receptur.