Dip Dyniowy

Dip Dyniowy
Dip dyniowy to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 42 centów za porcję. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka brązowego cukru, 3-mniej tłuszczu serek, syrop klonowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Dip Do Pizzy, Dip SMOBY Bakłażan, oraz Margarita Dip Owocowy.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 3 składniki w średniej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze połączone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać syrop i cynamon i ubić na gładką masę. Przykryć i schłodzić 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
SyropSyrop
1
Dip podawać z obranymi plastrami jabłek, plastrami bananów lub chipsami cynamonowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy PitaChipsy Pita
CynamonCynamon
BananBanan
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn