Dip Dymny Czerwony Pieprz
Dymny Dip czerwony pieprz może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 64 i kosztuje 3 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 3 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, jogurt, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Ułóż cebulę i czosnek wokół papryki na blasze do pieczenia. Broil 10 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić 15 minut; obrać.
Umieścić paprykę, cebulę i czosnek w robocie kuchennym; proces, aż drobno posiekane.
Dodaj pozostałe składniki; proces do gładkiej.
Podawać z tostami pita Trójkąty.