Dip Do Pizzy Pepperoni
Przepis Slow-Cooker Pepperoni Pizza Dip jest gotowy w około 4 godziny i 20 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 64 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 14. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pepperoni z indyka, sos do pizzy, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Pepperoni Pizza Dip, Powolna Kuchenka Pepperoni Pizza Penne, oraz 5-Składnik Powolne Kuchenka Chili Ser Dip.
Instrukcje
Wymieszać sos do pizzy, pepperoni, cebulę, paprykę i oliwki w 1 1/2-quart powolnej kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 3 do 4 godzin lub aż mieszanina jest gorąca.
Wymieszać z serem mozzarella i twarogiem do rozpuszczenia.
Podawać z warzywami do maczania.Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą, postępuj zgodnie ze wskazówkami producentów dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon