Dip cebulowy z provolone
Jeśli masz około 40 minut do spędzenia w kuchni, Dip z cebuli i provolone może być doskonałym przepisem na danie bezglutenowe i wegetariańskie z laktoowową śmietaną, które warto wypróbować. Ten przystawka ma 255 kalorii , 7 g białka i 24 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 10 osób i kosztuje 56 centów za porcję. Jest on sponsorowany przez Allrecipes. 6 osób uznało ten przepis za pyszny i sycący. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu Super Bowl . Jeśli masz majonez, ser provolone, cebulę vidalian i kilka innych składników pod ręką, możesz go przygotować. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 31% , co jest raczej słabym wynikiem. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Dip z karmelizowanej cebuli , Gorące węzły ze słodką cebulą i Dip z karmelizowanej cebuli .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce wymieszaj cebulę, majonez i ser provolone.
Przełożyć do małego naczynia żaroodpornego.
Piecz przez 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż cebula zmięknie i wierzch będzie złoty.