Dip Butterscotch
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Dip Butterscotch może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka chipsów toffi, ekstrakt z rumu, pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort dyniowy z lukrem toffi, Tort maślany z czekoladowym Ganache, oraz Bułeczki z toffi z kromkami toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 1-1 / 2-qt. powolna kuchenka, połączyć chipsy toffi i mleka. Przykryć i gotować na niskim 45-50 minut lub aż chipsy zmiękną; mieszać do gładkiej. Wymieszać pekan i ekstrakt.
Podawać na ciepło z owocami.