Dip Barani W Stylu Kentucky

Dip Barani W Stylu Kentucky
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Dip Barani w stylu Kentucky może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka octu jabłkowego, sok z cytryny, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kheema Shahzada: Mutton mince Mughlai Style, Curry z baraniny z mlekiem kokosowym-duszone-Kerala Style, oraz Baranie Curry mamy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 4 szklanki wody, sos Worcestershire, ocet, brązowy cukier, sok z cytryny, ziele angielskie, czosnek w proszku, cebula w proszku, 1 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Ziele AngielskieZiele Angielskie
OcetOcet
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjęcia Andrew Purcell

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn