Ding Dong Eight-Alarm Chili może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.62 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 723 kalorie, 54g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Sprawdza się jako danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz ancho chiles, kolendra, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Babeczki Ding Dong, Giant Ding Dong Cake, oraz Tort solony karmelowy "ding Dong".
Instrukcje
1
Namoczyć ancho chiles w gorącej wodzie do pokrycia, aż zmiękną, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili Pepper
Woda
2
Dobrze spuścić.
3
Podczas namaczania chiles, mielić 1 cały ząbek czosnku i zacieru do pasty z 1/2 łyżki soli, 1/2 łyżki kminku i 1/2 łyżki chili w proszku. Pat wołowina suche i wrzucić mieszaninę przypraw w dużej misce, aż pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
Chili W Proszku
Papryka Chili
Kminek
Mięso Mielone
Wołowina
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Podgrzać 2 łyżki oleju w szerokim 6-do 7-quart ciężki garnek na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie brązowy wołowiny w 3 lub 4 partie, bez tłoczenia, obracając od czasu do czasu, o 5 minut na partię (niższe ciepło w razie potrzeby; przyprawy mieszanki pali się łatwo).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Przenieść wołowinę jako rumiane do innej miski. (Nie czyścić garnka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Garnek
6
Przecier anchos w blenderze wraz z pomidorami (w tym sok), chipotles w adobo, kolendra, pozostałe 2 całe ząbki czosnku, i pozostałe 1/2 łyżki soli, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
Chipotle Z Puszki Chiles W Adobo
Kolendra
Pomidor
Sok
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodać tyle oleju do tłuszczu w garnku do całkowitej 3 łyżki, następnie gotować cebulę i posiekany czosnek na umiarkowanym ogniu, mieszając i skrobanie się brązowe kawałki z wołowiny, aż zmięknie, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
Wołowina
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
8
Dodać oregano, pozostałą łyżkę kminku i pozostałą łyżkę chili w proszku i gotować, mieszając, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Kminek
9
Dodać Chile purée i 1 posiekane serrano i dusić, mieszając, 5 protokół. Wymieszaj piwo, wodę i wołowinę wraz z sokami zgromadzonymi w misce i delikatnie gotuj na wolnym ogniu, częściowo przykryte, mieszając od czasu do czasu i sprawdzając często, aby upewnić się, że chili nie jest przypalone, 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Woda
Wołowina
Piwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Smak sosu, następnie dodać więcej serrano w razie potrzeby i nadal dusić, częściowo pokryte, aż wołowina jest bardzo delikatny i sos jest lekko zagęszczony, 1 do 2 godzin więcej. (Jeśli chili staje się bardzo grube, zanim mięso będzie miękkie, cienkie z wodą w razie potrzeby.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
SOS
Woda
Wołowina
Mięso
11
Grubo pokroić mięso (jeszcze w garnku) z 2 widelcami i ostudzić chili całkowicie, odsłonięte, następnie schłodzić, przykryte, 1 do 2 dni, aby umożliwić rozwój smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
12
Podgrzać na małym ogniu, częściowo pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż gorące, o 30 protokół.
13
Dodaj fasolę (jeśli używasz) i gotuj na wolnym ogniu, mieszając, 5 minut.
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Avinyo Cava Brut Reserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.