Diner Meat Loaf
Diner Meat Loaf wymaga mniej więcej 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Ten przepis służy 4. Mieszanka sosu barbecue, pieprz, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Spróbuj Diner Meat Loaf, Diner Meat Loaf ' Muffins, oraz Diner Meat Loaf Muffins (from Cooking Light) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w dużej misce, rozbić wołowinę na małe kawałki, za pomocą widelca lub łyżki.
Czosnek obrać i drobno posiekać. Obierz cebulę i posiekaj tyle cebuli na małe kawałki, aby odmierzyć 3 łyżki stołowe. Owinąć pozostały kawałek cebuli i przechowywać w lodówce do innego użytku.
Dodać czosnek i cebulę do wołowiny.
Rozetrzyj chleb na małe kawałki i dodaj do mieszanki wołowiny.
Dodaj mleko, sos Worcestershire, szałwia, sól, musztarda, pieprz i jajko do mieszanki wołowiny.
Wymieszać widelcem, dużą łyżką lub rękami, aż składniki zostaną dobrze wymieszane.
Umieść mieszaninę wołowiny na patelni do pieczenia. Uformuj mieszaninę w 8x4-calowy bochenek na patelni, a następnie rozłóż keczup na wierzchu.
Piec przez 50 do 60 minut, aż mięso i soki nie będą już różowe lub do momentu, gdy termometr do mięsa włożony na środek bochenka będzie miał temperaturę 160°C, a środek bochenka nie będzie już różowy*.
Pozostaw Bochenek 5 minut, aby łatwiej było go wyjąć z patelni.
Wyjąć bochenek z patelni i pokroić w plasterki.