Dilly Bread
Dilly Bread może być tylko chleb, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, ciepłej wody, margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dilly Bread, Jan ' s Dilly Bread, oraz Pieczywo Cebulowe Dilly dla podobnych receptur.
Instrukcje
Drożdże wymieszać w ciepłej wodzie i dodać szczyptę cukru. Odłożyć na dowód.
W dużym rondlu rozgrzej twaróg i margarynę, aż tłuszcz się rozpuści.
Wyjąć z ognia i dodać cukier, płatki cebuli, nasiona koperku, sól i sodę.
Wymieszać z jajkiem i rozpuszczonymi drożdżami. Wymieszaj mąkę na sztywne ciasto.
Umieść ciasto w wysmarowanej misce i obróć kilka razy, aby dokładnie pokryć.
Odstawić do podwójnego rozmiaru w ciepłym miejscu, zwykle 50 do 60 minut.
Wymieszaj ciasto, aż zostanie opróżnione.
Miejsce w 8 calowej rundzie, masłem 2 Quart zapiekanka.
Odstawić na 30 do 40 minut w ciepłym miejscu.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 40 do 50 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Wierzch posmarować roztopioną margaryną.