Dijon Rozmaryn Jagnięce Fondue

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Fondue z rozmarynem z Dijon. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 417 kalorii, 45g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać Dijon musztarda, olej, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tydzień Rozrywki: Rozmaryn I Jagnięcina Dijon, Rosemary-kotlety jagnięce z grilla, oraz Pieczona noga jagnięcina z czosnkiem rozmaryn.
Instrukcje
Do marynaty: w misce połączyć musztardę, ocet, rozmaryn, płatki cebuli, czosnek w proszku, sól i pieprz.
Dobrze wymieszać.Do fondue: w płytkiej zapiekance zalać marynatą jagnięcinę, podrzucając do płaszcza dobrze. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 hour.In rondel, rozgrzać olej do 191° i przenieść do garnka do fondue (lub rozgrzać olej w elektrycznym fondue). Nie napełniaj garnka do fondue więcej niż do połowy.Włócznia jagnięca kostka z widelcem do fondue i fondue przez 1 do 2 minut lub do momentu ugotowania do pożądanej doneness.Więcej potraw z jagnięciną Na Food Republic: Lamb Belly BLT Recipe
Przepis Na Greckie Hamburgery Z Jagnięciną I Haloumi
Jagnięce T-Bones Z Salsą Verde Przepis