Dijon Mustard Chicken Fricassee

Dijon Mustard Chicken Fricassee
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Dijon Mustard Chicken Fricassee spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 636 kalorii, 46g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pietruszki, bulion drobiowy mniej sodu, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak Musztardowy Dijon Z Zielonym Czosnkiem, Kurczak W Kremowym Sosie Musztardowym Dijon, oraz Grillowany kurczak z musztardą balsamiczną.

Instrukcje

1
Połączyć musztardę, 1 łyżka pietruszki, 1 1/2 łyżeczki tymianku i kurczaka w dużej plastikowej torbie zip-top; wrzucić dobrze do herbu. Chill 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
MusztardaMusztarda
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Wyjąć kurczaka z worka i wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
3
Kurczaka posypać solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cały KurczakCały Kurczak
4
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Dodać kurczaka na patelni, i gotować 5 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj posiekaną cebulę na patelnię, i smażyć 5 minut lub do miękkości, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj czosnek do patelni i smaż 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać w winie i bulionie z kurczaka, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać 1 łyżkę natki pietruszki i pozostał 1 1/2 łyżeczki tymianku. Powrót kurczaka na patelnię. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub aż kurczak jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Cały KurczakCały Kurczak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Wyjąć kurczaka z patelni łyżką szczelinową. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
10
Gotować sos, odkryte, na średnim ogniu 4 minut lub aż lekko gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
11
Polać kurczaka sosem i posypać pozostałymi 2 łyżkami natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn