Dijon i awokado pieczona polędwica wołowa
Dijon i awokado przetarł pieczeń polędwicy wołowej może być tylko marynata szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 5640 kalorii, 346g białka, oraz 450 g tłuszczu każdy. Na 57,04 zł / porcja, ten przepis okładki 76% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, przyprawę do steków, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tymianek i przyprawa-polędwica pieczona wołowa au Jus, Chipotle-Potarta Polędwica Wołowa, oraz Przyprawa Do Pieprzu Czarnego-Polędwica Wołowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć patelnię z folii aluminiowej.
Rozgrzej dużą patelnię na dużym ogniu.
Wlać olej i podgrzać do czasu palenia. Podsmaż polędwicę pieczoną w gorącym oleju, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, o 5 protokół.
Po zakończeniu wyjąć na patelnię do pieczenia. Podczas pieczenia jest piekący, umieścić czosnek, musztarda, awokado, i stek przyprawy do blendera lub robota kuchennego. Zmiksować na gładką masę. Upieczoną pieczeń posmarować mieszanką awokado.
Piecz w rozgrzanym piekarniku, aż polędwica osiągnie pożądany stopień doneness, o 40 minut dla medium.