Diabły na koniu
Diabły na koniu to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz bekon, ser, śliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Diabły Na Koniu, Diabły na koniu, oraz Diabły na koniu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Umieść żaroodporny stojak na arkuszu ciastek; odłóż na bok.
Umieść 12 wykałaczek w misce z wodą do namoczenia.
Tymczasem za pomocą małego ostrego noża, wyciąć szczelinę w każdej śliwce, aby zrobić kieszeń, uważając, aby nie przeciąć całej drogi. Suszone śliwki z serem pleśniowym.
Każdy plasterek boczku pokroić na trzy części. Owiń kawałek boczku wokół każdej wypełnionej śliwki, używając wykałaczki do zabezpieczenia.
Umieść na stojaku na blasze.
Broil z góry 4 do 6 cali od ciepła 10 do 12 minut, obracając raz, aby uniknąć spalania boczku. Schłodzić 5 minut przed podaniem.