Diabelskie jajka na gnieździe sałaty maślanej z sosem miodowo-musztardowym

Diabelskie jajka na gnieździe sałaty maślanej z sosem miodowo-musztardowym
Przepis Deviled jajka na gnieździe sałaty maślanej z sosem miodowo-musztardowym jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 1,01 zł za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól i mielony pieprz, musztardę dijon, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Sałatka maślana, rzodkiewka i awokado z sosem musztardowym, oraz Sałatka z sałaty maślanej z sosem tahini-miodowym.

Instrukcje

1
W małej misce ubić majonez, musztardę, miód i ocet. Rozgnieść 5 łyżek dressingu do żółtek, aby uzyskać gładkie nadzienie. (Dressing, nadzienie i jajka można przykryć i schłodzić przez noc.) Gdy będzie gotowy do podania, łyżkę (lub rurkę)porcję mieszanki żółtkowej do każdej połowy białka. Delikatnie wrzucić sałatę z wystarczającą ilością pozostałego dressingu, aby lekko płaszcz. Ułóż porcję liści sałaty na talerzu sałatkowym. Top każdej sałatki z 2 deviled jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Mżawka z odrobiną dodatkowego opatrunku w razie potrzeby.
3
Serw.
4
Wymieszaj truskawki, cukier i wino w średniej misce, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Odstawić 30 minut do 3 godzin.
6
Serw.Ułóż łososia na dużej blasze do pieczenia; obustronnie posmaruj 2 łyżkami oliwy z oliwek i obficie posypaną solą i pieprzem. Wrzucić ziemniaki z innymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i obfite posypanie solą i pieprzem; umieścić, wyciąć bok w dół, na drugim obramowanym blasze do pieczenia. Wrzucić szparagi z pozostałą łyżką oleju i obfite posypanie solą i pieprzem. Dostosuj stojaki piekarnika do pozycji najniższej i górnej-środkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Umieść ziemniaki na Dolnym stojaku i łososia na górnym stojaku zimnego piekarnika, a następnie rozgrzej piekarnik do 400ºF. Pieczeń, aż łosoś jest po prostu nieprzezroczyste w całym, o 25 protokół, i ziemniaki są złociste, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Przełóż łososia na duży talerz; dodaj szparagi do patelni do pieczenia łososia; kontynuuj pieczenie, wraz z ziemniakami, do jasnozielonego i po prostu miękkiego, 5 do 8 minut, w zależności od grubości. W międzyczasie wymieszaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, pietruszkę, koperek, kapary i sok, szalotki i skórkę z cytryny w małej misce; odstaw na bok. Do podania łyżka mieszanki koperku z łososiem, półmisek z pietruszką, gałązkami koperku i klinami cytrynowymi. Ziemniaki i szparagi układamy na półmisku z łososiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Podawać natychmiast.Dostosuj stojak piekarnika do dolnej pozycji środkowej i podgrzej piekarnik do 350ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
W średniej misce wymieszać mąkę, 1/4 szklanki cukru i skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Dodać masło i wanilię; ubić (lub po prostu wymieszać rękami), aby uformować gładkie ciasto. Upuść ciasto przez hojne łyżeczki na pergaminie lub silpat wyłożone arkusz cookie; roll w kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
12
Piec, aż spody ciastek są złotobrązowe, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Przenieś pliki cookie do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
14
Pozostałą ilość cukru umieść w torebce typu "zipper-lock" wielkości ćwiartki. Pracując kilkanaście na raz, upuść ciasteczka do cukru; wstrząśnij, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
15
Serw. (Może być przechowywany w hermetycznej puszce do 1 tygodnia.) Składa się z około 2 tuzinów.
16
Wszystkie składniki wymieszać w średniej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
17
Podawać ze smażonymi tortillami lub chipsami tortilla do zanurzenia. Daje 1 kupę ćwiartki.Dostosuj stojaki piekarnika do pozycji najniższej i Środkowej oraz podgrzej piekarnik do 450 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
18
Podgrzać 5 do 6-quart ciężki piec holenderski na małym ogniu. W międzyczasie ułożyć pieczeń w dużej misce; zalać 1 łyżką oleju i doprawić 1 łyżką kminku oraz obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
19
Wymieszać chiles, chili w proszku, Pozostałe 1 łyżeczka kminku i oregano w małej misce. Kilka minut przed smażeniem zwiększ ciepło do silnego średniego poziomu, aż z patelni zaczną wyrastać smugi dymu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
20
Dodaj pieczeń; sear, obracając tylko raz, aż obie strony tworzą imponującą brązową skórkę, w sumie około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
21
Przenieść pieczeń na talerz; odstawić.
22
Dodaj czosnek do pustego garnka; smażyć, aż będzie pachnący i złoty, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
23
Dodaj mieszankę chili; smażyć, aby wzmocnić smak, kolejne 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
24
Dodać bulion z kurczaka, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; powrót pieczeń do garnka. Używając 2 uchwytów do garnków, aby chronić dłonie, umieść arkusz folii o dużej wytrzymałości na garnek, naciskając folię tak, aby dotykała gulaszu. Uszczelnij folię wokół krawędzi; powtórz z drugim arkuszem folii, aby całkowicie uszczelnić. Włącz palnik na średniej wysokości, aż usłyszysz bańkę soków. Ustaw garnek na środkowym stojaku piekarnika; gotuj w sumie 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
25
Wyjąć pieczeń z piekarnika, ostudzić do temperatury pokojowej i pokroić na kawałki wielkości kęsa. Około 30 minut przed pieczeniem wrzucić cebulę i paprykę z pozostałymi 2 łyżkami oleju i obficie posypać solą i pieprzem na blasze wystarczająco dużej, aby warzywa zmieściły się w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
26
Umieść patelnię na Dolnym stojaku piekarnika; gotować do miękkości-chrupiące, o 30 protokół. Gotowe do podania delikatnie rozgrzać mięso, paprykę i cebulę na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
27
Podawać z ciepłymi tortillami*, miseczkami śmietany, gałązkami kolendry i klinami limonki. *Oczywiście zawsze można tortille mikrofalowe, ale wolę piec-parować je. Na każde 8 tortilli połóż wilgotny ręcznik papierowy na kawałku folii o grubości 24 na 18 cali. Zestaw 2 stosy 4 tortille mąki każdy obok siebie na ręcznik. Przykryć innym wilgotnym ręcznikiem papierowym; całkowicie zamknąć folię. Ogrzać w piekarniku 350 stopni, aż będzie parne, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Klin WapiennyKlin Wapienny
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
28
Umieść składniki slaw w dużej misce, a gdy będziesz gotowy do podania, Wrzuć mniejszą ilość oliwy z oliwek i obfite posypanie solą i pieprzem. Smak, dodając więcej oleju, soli lub pieprzu, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
29
Dodać mniejszą ilość soku z limonki; wrzucić do herbu. Smak, dodając więcej, jeśli to konieczne.Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i podgrzej piekarnik do 325 ºF. Przynieś 1 litr wody do zagotowania do kąpieli wodnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
30
Stale ubijając, przynieś cukier i 1/4 szklanki wody, aby zagotować na średnim ogniu w rondlu o średnim ciężarze. Gdy mieszanina zacznie się gotować, włącz ciepło do średnio-niskiego i przestań ubijać. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zmieni kolor na złoty kolor, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
31
Wlej mieszaninę do 9-calowego talerza z głębokim naczyniem ustawionego w patelni wystarczająco dużej, aby ją pomieścić. W międzyczasie w średniej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
32
Po każdym dodaniu dodawać jajka po kolei, skrobając boki. Beat w obu mlekach i wanilii, aż będzie gładka. Ustaw patelnię do pieczenia w piekarniku; wlej ciasto flan do płyty ciasta i wodę do patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
33
Piec, aż flan będzie jiggly, ale ustawić, O 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
34
Wyjąć z piekarnika, ostudzić do temperatury pokojowej i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Uruchom mały nóż wokół obwodu płyty pie poluzować flan. Odwróć na duży talerz lipped.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
35
Pokroić w kliny i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn