Deviled Potatoes

Deviled Potatoes
Deviled ziemniaki może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 12. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, drobny, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Dwa Razy Pieczone Ziemniaki Pieczone, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz Deviled Ham.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieść ziemniaki w małej misce i skropić olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Posypać 1 łyżeczką. sól koszerna; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
4
Umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Piec w 350 przez 40 do 45 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Każdy ziemniak pokroić na pół wzdłuż. Ostrożnie wyjąć miąższ ziemniaczany do miski, pozostawiając skorupki nienaruszone. Wyrzucić 4 skorupki ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Umieścić pozostałe skorupy na blasze do pieczenia, i piec 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
9
Ostudzić 30 minut lub aż do całkowitego ostygnięcia.
10
Dodać majonez, kolejne 6 składników i, w razie potrzeby, nasiona selera, do pulpy ziemniaczanej w misce. Beat ze średnią prędkością mikserem elektrycznym, aż do wymieszania. Łyżka mieszanki obficie do każdej skorupki ziemniaka. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
11
Posypać papryką tuż przed podaniem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
12
Dekorować, w razie potrzeby.
13
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Wickles Original Pickle Relish.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różne Rodzaje Musztardy (brązowa, Chrzanowa, Słodka I Ostra, Dijon Itp.)Różne Rodzaje Musztardy (brązowa, Chrzanowa, Słodka I Ostra, Dijon Itp.)
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn