Deviled Marynowane Jajka

Deviled Marynowane Jajka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj diabelskie marynowane jajka. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 50 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką sól, musztardę, mielony pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powie, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest tak wybitne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Marynowane Jajka Deviled, Jajka Marynowane Z Buraków, oraz Diabelskie jajka z marynowaną cebulą.

Instrukcje

1
Odmierz 1 szklankę soku z buraków z zarezerwowanego soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
BurakBurak
2
Połącz 1 szklankę soku z buraków, cukru, octu, goździków, soli, pieprzu i liści laurowych w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż cukier się rozpuści, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
OcetOcet
GoździkiGoździki
PieprzPieprz
SokSok
CukierCukier
BurakBurak
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Umieść buraki i jajka w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlej mieszankę soku z buraków na buraki i jajka. Wstaw do lodówki na 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
SokSok
JajkoJajko
5
Odcedź i wyrzuć płyn do wytrawiania.
6
Każde jajko przekroić wzdłuż na pół i nabrać żółtka do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wymieszaj majonez, smak i musztardę z żółtkami, aż będą gładkie. Łyżka żółtka napełniania z powrotem do każdego białka jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
MusztardaMusztarda
RozkoszRozkosz
8
Podawaj buraki i jajka na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
JajkoJajko
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn